Aankoopkeuring

Bent u van plan om een gebruikte Fiat, Alfa Romeo, Lancia of andere italiaan aan te kopen, maar weet u niet goed waar u op moet letten? Voor zowel jonge occasions als klassieke auto's bent u bij La Scuderia voor een aankoopkeuring aan het juiste adres!  

Waarom?

U wilt uiteraard zekerheid over de staat van uw auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende of achterstallige onderhoudshistorie! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt ook de verkoper er om vragen.

De aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring die door een gediplomeerde keurmeester wordt uitgevoerd. Wij zijn door RDW erkent en beschikken over alle noodzakelijke en specialistische moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heeft u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig oordeel over de staat van de auto. U weet precies waar u aan toe bent.

Naast de technische staat van de auto krijgt u informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende of achterstallige onderhoudshistorie. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt natuurlijk met u besproken. Hiermee bent u in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport ook gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Kosten:

 Aankoopkeuring voor € 149 inclusief een uitgebreide rapport met ruim 130 punten waarop de auto gekeurd wordt.