Werkplaats

Lees meer over onze Werkplaats

Kennis van zaken, een zeer uitgebreide voorraad originele onderdelen en een ongekende passie voor italiaans meesterwerken! Dit is de plaats waar Italiaanse auto’s van alle merken en bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden. Onze monteurs zijn specialistisch opgeleid en zijn zelf ook liefhebbers van Italiaanse merken als Lancia, Fiat, Alfa Romeo, Maserati en Ferrari zowel jong- als oldtimer en klassieker. Specialisten die uw auto graag onder handen nemen en behandelen zoals het hoort.

Wat kunnen we voor u doen?

Open keuken

In de werkplaats van La Scuderia, hebben we geen geheimen maar een "open keuken". We staan voor eerlijk en gedegen onderhoud, en nodigen u graag uit om onder het genot van een kop koffie mee te kijken in de werkplaats als er aan uw italiaan wordt gewerkt. Natuurlijk hebben we ook gewoon een wachtruimte zoals elke andere garage met gratis Wifi ter beschikking. Kunt u de auto eigenlijk niet missen of geen tijd om te wachten? Geen punt, wij hebben een gratis* leenauto ter beschikking.

Heeft u specifieke vragen? neem dan gerust even contact met ons op voor een passende offerte, informatie, of een afspraak.

* Vraag naar de voorwaarden