Onderhoud

Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat en ja... dat gebeurt natuurlijk altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk. Eén van de belangrijkste eisen aan een auto is dan ook tenslotte betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Hoe?

Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke auto regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. Wij als specialist weten precies welk onderhoud uitgevoerd moet voeren. Ga je één keer per jaar naar de garage voor onderhoud dan is het aan te bevelen dat te combineren met de Algemene Periodieke Keuring (APK).

 
Cruciale onderdelen en vloeistoffen alsmede de accu, remmen, banden, ruitenwissers, uitlaat worden altijd geïnspecteerd. Uiteraard is een onderdeel van het onderhoud ook controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter en het controleren van distributieriem. Tijdens de onderhoudsbeurt stellen wij vast of aanvullend onderhoud of reparaties nodig zijn om uw machine in optimale conditie te houden. Soms zijn onderhoudsbeurten zelfs verplicht voor geldende (fabrieks) garanties.
 

Onderdelen en werkplaats:

Betrouwbaarheid begint al bij originele onderdelen welke een veilige en langere levensduur garanderen. Bij La Scuderia werken wij vanuit ons eigen voorraad magazijn met originele onderdelen en vloeistoffen (Agip) naar specificaties van de fabrikant. Onze werkplaats natuurlijk uitgerust met de nieuwste goedgekeurde apparatuur alsmede uitgebreide originele diagnose apparatuur en speciaal gereedschap. Onze monteurs zijn specialistisch opgeleid en bezitten brede kennis van zowel klassieke als moderne automobielen.     

Kosten:

Transparant, helder en geen verassingen... dat zijn belangrijke aspecten in de werkplaats bij La Scuderia. Met zoveel verschillende merken, modellen en verschillende specifieke wensen hebben wij niet lange lijsten met prijs indicatie op onze website. Wij hebben de voorkeur aan een persoonlijke benadering en maken daarom graag voor u een persoonlijk passende offerte voor uw wensen.... 

Als onze monteurs tijdens onderhoud constateren dat vervanging van onderdelen of een reparatie nodig is, dan overleggen zij eerst met u. Zo voorkomen wij financiële onaangename verrassingen en misverstanden! 

Afdrukken E-mailadres

Campers & Bedrijfswagens

Ook voor Iveco en Fiat Professional kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een bedrijfswagen of camper, ook hier krijgt u de professionele service die u van ons gewend bent. Onze werkplaats is voorzien van de juiste apparatuur en speciaal gereedschappen voor onderhoud, reparatie of apk voor uw camper, bestelwagen en lichte bedrijfswagens.

Lees meer..

Showroom

Bezoekadres:
Maxwellstraat 9 t/m 13
1704SG Heerhugowaard

Tel: 0031 (0)72 531 44 95

Openingstijden:      
Maandag - Vrijdag:   09.00 - 17.00
Zaterdag:    09.00 - 17.00

Bezoek op afspraak is ook mogelijk.

Werkplaats

Bezoekadres:
Maxwellstraat 11
1704SG Heerhugowaard

Tel: 0031 (0)72 531 44 95

Openingstijden:      
Maandag - Vrijdag:  08.30 - 17.30
Zaterdag: 09.00 - 12.30

werkplaats @ la-scuderia.nl 

Algemene Contact

Postadres:
Maxwellstraat 11 
1704 SG Heerhugowaard 
Heerhugowaard

info @ la-scuderia.nl

IBAN RABOBANK
NL44RABO0102300216

KvK. Alkmaar:  55934986
BTW nummer: NL8519.14.202.B01